Magyar Építőművészek Szövetsége | kommunikáció
   2024. június 20. 14:47
keresés:  
kapcsolat | hírlevél | oldal térkép   
kommunikáció| aktuális közlemény

belföld | külföld aktuális | archív   

2024.03.01

MÉSZ tisztújítás 2024

A Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) Elnöksége 2024. májusában tartandó tisztújító közgyűlés előkészítéséről döntött.

A 2024. február 22-én megtartott Elnökségi határozata alapján megválasztotta és kinevezte a jelölési eljárás lefolytatására a 3 tagú Jelölő Bizottság tagjait, Balázs Mihály, Vasáros Zsolt, és Fátyol Tibor építészeket. Jelölést a taglistában szereplő MÉSZ tag, illetve pártoló tag tehet (nevének és email címének vagy telefonszámának feltüntetésével), kötetlen formában, írásban dokumentálható módon, emailben a jeloles2024@meszorg.hu címre, vagy írásban postai úton a MÉSZ 1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2 címre, vagy személyesen leadva nyitvatartási időben a MÉSZ Titkárságán 2024. március 30-án 24:00 óráig történő beérkezéssel. Jelölni a taglistában szereplő MÉSZ tagot lehet, a jelölt személy taglistában beazonosítható nevének és a jelölt javasolt tisztségének megjelölésével. Érvényes az a jelentkezés amelyhez 2024. március 30-án, 24:00 óráig beérkezik az a nyilatkozatot is, amelyben a jelölt kijelenti, hogy megválasztása esetén megfelel a Ptk. és a Civil törvény által támasztott feltételeknek. A jelölést vállaló nyilatkozat letölthető a www.meszorg.hu honlapunkon a választási felhívás menü pont alatt. Egy jelölt egyszerre több tisztségre is jelölhető, (Elnökség: elnök, két alelnök, négy tag, kéz póttag, Felügyelő Bizottság: elnök, elnökhelyettes, két tag, két póttag.) a választás hierarchikus, több ütemű módszere miatt. A Kérjük, hogy jelöltek rövid maximum egy A4 oldalon fényképpel ellátott rövid bemutatkozást is csatoljanak, legkésőbb 2024. április 15-ig, amelyben kitérnek arra is, hogy tisztségviselőként milyen célokat kívánnak megvalósítani.

A Jelölő Bizottság a beérkezett jelöléseket regisztrálja, és az érvényesség szempontjából megvizsgálja, de nem feladata a jelölések formai hiányainak, vagy a jelentkezéshez szükséges vállalási nyilatkozatok pótlása érdekében eljárni. A jelen felhívásban foglalt feltételeknek nem megfelelő, hiányos, vagy határidőn túl beérkezett jelölés érvénytelen.

Az elnökség bízik abban, hogy a választási eljárás és a májusra tervezett tisztújító közgyűlés eredményes lesz, és sikerül olyan tisztségviselőket megválasztani, akik minőségi építészeti teljesítményükkel, szakmai eredményeikkel, közéleti szerepvállalásukkal tovább erősítik a 122  éves Magyar Építőművészek Szövetsége vezetőségét.

MÉSZ elnökség

A jelölőlap letölthető:  MÉSZ jelölő lap 2024.pdf

 


Utolsó módosítás: 2024.03.01 07:49

Rövid link küldése e-mailben. Linkek a tartalomhoz.


Rövid link:

Beszédes link:

 
Rövid link küldése e-mailben. Rövid link küldése e-mailben.
 

 

 
QR kód a tartalomhoz QR kód a tartalomhoz

  
  

Lap tetjére

  
  
kapcsolat | impresszum | ajánlom ismerőseimnek | hírlevél | oldal térkép |

© 2024 Magyar Építőművészek Szövetsége